O nama

Agencija je osnovana 2000. god te na tržištu nekretnina besprijekorno posluje više od dva desetljeća. Zapošljava iskusne agente koji se, svojim maksimalnim zalaganjem, trude zadovoljiti potrebe i želje kako prodavatelja tako i kupca, potencijalnih kupaca, svih tipova nekretnina. U našem portfelju imamo konstantno više tisuća raznovrsnih nekretnina (građevinskog i poljoprivrednog zemljišta, kuća, vikendica, apartmana i stanova).
Pokrivamo područje cijele Istre. Neposredno surađujemo sa pravnim stručnjacima kako bismo bili usklađeni sa svih pozitivnim pravnim propisima te olakšali, kako kupcima tako i prodavateljima, prodaju ili kupnju bez posebnih nedoumica i stresova. Pratimo cijeli tijek kupoprodaje, od razgledavanja nekretnine do konačnog prijenosa vlasništva na novog kupca. Naš prvenstveni cilj su zadovoljni klijenti, te nam je stoga posebno zadovoljstvo istaknuti da nam se veliki postotak klijenata kroz godine ponovno vraća. Nama je to dokaz da iskreno i profesionalno odrađujemo posao, za kojeg smo se opredijelili najprije što ga volimo i želimo klijente učiniti zadovoljnim i sretnim.
Želite li da za Vašu nekretninu pronađemo kupca ili želite li da u Vaše ime pronađemo nekretninu kakvu dugo tražite, ovdje smo isključivo za Vas. Obratite nam se s povjerenjem koje nećemo zloupotrijebiti.

Osnovni podaci:
Naziv: Istradom agencija za promet nekretninama, vl. Jadranka Vukotić
Skraćeni naziv: Istradom, vl. Jadranka Vukotić
Sjedište: Zadarska 4, 52 100 Pula
OIB: 17042155301
Transakcijski računi i nazivi banaka: Raiffeisen banka HR0724840081135064250
Članovi uprave:  Jadranka Vukotić